Meny
 
PRINT
Bilde fremkalling

Printet på ekte fotopapir som gir best bilde kvalitet.
forstørrelser fra:
20x20 til 90x120
pris fra 55kr - 720kr

Størrelser over 40x40 for du levert på døra personlig dette gjelder vis du bor i Klepp, Time, Hå, Sandnes kommune.

CANVAS

Benytter Epson canvas som leveres med satinmatt varmlaminat som standard.
Ved laminering smeltes en hinne inn i canvasen slik at den kan rengjøres med en fuktig klut. Laminering gjør også bildet motstandsdyktig mot riper og oppsprekking på kanter og hjørner. Det inneholder også UV-filter som beskytter mot skadelig lys og gir bildet en antydning varmtone.
NEPTUN

Neptun et kompromissløst produkt hvor du får den beste printkvaliteten kombinert med en Hot Press Facemount montering på et polert og herdet 5 mm akrylglass.

Det gir en unik dynamikk og dybde til bildet. Bak monterer vi en ramme som gir gjevn distanse fra veggen og enkelt oppheng. For å skape noe helt unik anbefaler vi Slickrock Metallic Silver papir som gir fargene en metallisk effekt, noe som blir ytterligere fremhevet når bildet facemountes på det tykke akrylglasset.

 
TOUCH

Touchrammer er et egenutviklet konsept av Lundeby som har blitt en stor suksess.
Touchplatene leveres med laminert høykvalitéts print, oppheng og du kan velge blant ni forskjellige kantfarger.

fasonger / strl
Kvadrat / Portrett / Landskap
20x20 til 110x51/100x100
TOUCH MODUL

Dette er et kvalitetsprodukt i stilren design som setter bildet i fokus. Touchrammer egner seg godt til å sette sammen i collager.

Forskjellige moduler.
TOUCH ART NATURE

Touch Art Nature - produktet med et organisk uttrykk og en unik kvalitet! Bildene printes på FineArt-papir og monteres på 15mm kryssfiner av bjørk.

For å fremheve det organiske uttrykket blir bildet slipt langs kantene etter at det er montert på platen. Fibrene i papiret blir synlige, og det blir en lekker overgang mellom bildet og platen. Hjørnene og kantene blir avrundede. Strukturen i treet kommer også tydelig frem. For å gi bildet god beskyttelse og et unikt uttrykk sprayeslamineres bildet for beskyttelse. Valget er ditt. Touch Art Nature er et unikt håndverksprodukt og leveres også som ovaler og sirkler!

 
Album

ta kontakt for priser
IMAGE BOX

Nydelig måte å vise frem bildene på. Image box leveres med et stort utvalg omslagsfarger. Bildene i boksen leveres enten som laminerte utdallende print, eller med passepartout.

Kan også få med staffeli av tre eller akrylglass for å ha bilde stående til presentasjon av bildene i boksen.

Finnes i 2 forskjellige strl
fra 9x13 - til 36x28
Priser fra: 1799 kr
SWEET MEMORY

Et søtt lite album som digitaltrykket på 300g kartong. Kan velges med mange forskjelige omslagsmaterialer. Kjempe nydelig gave til svigers, foreldre, forlovere, eller rett å slett skryte album til stolte besteforeldre etter nyfødt- og barnefoto.

9x9cm 8 bilder
14x14, 8 bilder.
Pris fra: 1399 oppover